Tiki Tumble: En tropisk spillopplevelse

Polynesia er en eksotisk øygruppe som ligger et sted i Stillehavet, og her skal det være gjemt skjulte skatter og mystiske gjenstander som byr på høye verdier. Stedet er tropisk og fargerikt, med både vulkaner og kulturskatter. På Tiki Tumble skal vi begi oss ut på et spennende eventyr når vi begynner å lete rundt på øya etter hemmelige skatter. Dette er et artig spill med bra grafikk og gode funksjoner, og med inspirasjon fra kultur og tradisjoner i Polynesia. Det er spillprodusenten Push Gaming som står for produksjonen av dette artige spillet. Automaten har fem hjul, fire rader og 20 gevinstlinjer.

Tiki Tumble er et fargerikt spill, der vi ser den frodige jungelen i bakgrunnen av hjulene, samt papegøyer i trærne, blå himmel, boblende vulkaner, totem-stammer og fargerike masker. Spillets hjul byr på flere ulike symboler som stammer fra den polynesiske kulturen og de spennende tradisjonene deres. Det er her verdiene ligger, og det er disse symbolene vi må spinne inn. Det finnes både fargerike masker og vakre juveler på spillets hjul. Tiki Tumble har også noen spennende funksjoner som er til god hjelp når vi skal spinne inn verdifulle gevinster. Blant annet vil Nudging Wilds komme til nytte.

Gevinstlinjer og innskudd

Tiki er benevnelsen på de litt skumle, men fargerike maskene som lokalbefolkningen på øygruppen Polynesia brukte, men de er også blitt brukt i andre stammesamfunn andre steder i verden. Ordet «tumble» betyr «fosse» eller «ramle», og det er nettopp dette spilleautomaten Tiki Tumble også handler om. For her kan det ramle på plass en god del tiki-masker mens vi spiller, noe som igjen kan føre til ganske bra med gevinster. For å være sikre på at maskene faller på plass til oss må vi gjøre en innsats i spillet. Du må satse én mynt på hver av de 20 gevinstlinjene. Myntverdien kan justeres fra 0,01 til 5.

Tema og design

Polynesia er en øygruppe som ligger i Stillehavet rett utenfor kysten av Peru, og det er til denne vakre og eksotiske øygruppen vi skal når vi begynner å spille på Tiki Tumble. Vi skimter en vakker og frodig skog i bakgrunnen av hjulene, samt noen tropiske fugler og aktive vulkaner. Designet og grafikken er fint laget med gode illustrasjoner. Det er stort sett fargede tiki-masker og juveler som spinnes frem på spillets hjul, og det er også disse spillet handler om. Musikken som er satt til spillet minner om lokalbefolkningen sine musikalske strofer, og passer fint til spillets tema.

Bonusfunksjoner

Vi har så vidt vært innom hvilken betydning navnet Tiki Tumble har, og relevant for dette er også en av de spesielle funksjonene som er i spillet, nemlig Nudging Wilds. Det ramler wild-symboler på plass i spillet. Denne funksjonen går ut på at fire wild-symboler er stablet oppå hverandre, før de dyttes bort slik at de forsvinner ut av skjermen. Dette er en funksjon som kan være ganske gevinstgivende. Det er også vanlige wild-symboler på Tiki Tumble, og disse fungerer som jokere i spillet. Gullmasken er spillets scatter-symbol, og dette kan gi mange gode gratisspinn, samtidig som symbolet også fungerer som en multiplikator.

Fordeler

Å reise til en eksotisk øy og oppleve litt kultur, og ikke minst være med på en jakt etter mystiske skatter, er alltid spennende. På spilleautomaten Tiki Tumble skal vi lete etter både gjemte juveler og verdifulle tiki-masker. Hvert av symbolene representerer gevinstgivende verdier, og det er enkelt å forstå spillets gang. Derfor passer spillet også for de fleste. Spillet har et par gode funksjoner i tillegg, som gjør at det er lettere for oss å spinne frem de gjemte skattene og vinne gode gevinster. Grafikken i spillet er også godt laget til, med flotte detaljer og fine farger.

Ulemper

Det er ikke mye å utsette på Tiki Tumble, for denne automaten har det meste. Men dersom du er på jakt etter spill med mye action og gørr, er nok denne automaten litt for fargesprakende og snill for deg. Det er også godt med gratisspinn i spillet, men det kan drøye litt før de spinnes frem. Vær derfor oppmerksom på å ikke spille for mer enn du har råd til å tape. Det er ikke noe eget bonusspill på Tiki Tumble, og det er heller ingen progressiv jackpotautomat selv om det er mulig å vinne bra med gevinster.

Oppsummering

Tiki Tumble er et spill som tar oss med på et eksotisk eventyr på en av øyene i Stillehavet. Det ligger gjemt verdifulle tiki-masker og fargerike juveler her, som vi skal finne. Dette er et spill fra produsenten Push Gaming. Det er også et par gode funksjoner i spillet som gjør det lettere å vinne gevinster. Grafikken er flott og fargerik, og sammen med lydsporet som er satt til spillet skapes det en tropisk og mystisk stemning. Det er fullt mulig å prøve spillet i gratisversjon, og Tiki Tumble er et spill som passer like godt på mobil som på nettbrett.