Ted: Favorittbjørnen din i spilleautomat-format

Spilleautomaten Ted er basert på filmen med samme navn og er laget av Blueprint Gaming. Spilleautomaten har fem hjul, 20 faste gevinstlinjer og mange bonusfunksjoner. Spillet finner sted i kjelleren fra filmen, som er tydelig å se i bakgrunnen, og i forgrunnen ligger stjernen selv – Ted. I spilleautomaten finner vi symboler som er hentet rett fra filmen, som en sekspakning med øl, en hasjpipe og selvfølgelig Ted selv – som er wild-symbolet i spilleautomaten. Spilleautomaten kan spilles gratis på mange ulike nettsider og nettcasinoer, til og med på Blueprint Gamings egne sider. Her har spillerne en sjanse til å bli kjent med spillet uten innsats.

Noe som gjør at spilleautomaten står ut i mengden er at det finnes så mye som fem bonusspill å boltre seg med. Spillene i seg selv er godt forklart når vi får muligheten til å spille dem, så er det ikke vanskelig å vinne i dem. Vi kan også vinne store gevinster takket være disse funksjonene. Spilleautomatens tema er som hentet rett ut av publikumsfavoritten Ted, en film laget av Seth MacFarlane. I tillegg til at musikken og stemmen til Ted er tatt rett ut av filmen, er også bonusspillene basert på forskjellige, ikoniske scener fra den populære filmen.

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten Ted har som nevnt fem hjul, tre rader og 20 faste gevinstlinjer. I mange spill er det mulig å justere hvor mange gevinstlinjer som er aktive, men her er det altså slik at vi ikke kan endre antall gevinstlinjer som er aktive. Innsatsen kan derimot justeres, og spilleren kan velge å justere myntverdien fra 0,01 til 25, noe som gir mange muligheter. Når vi vinner på en gevinstlinje lyser den opp med en rosa linje som viser spilleren hva vedkommende har vunnet på, og når vi vinner på mer enn én gevinstlinje, går det rosa linjer over dem alle.

Tema og design

Temaet på spilleautomaten er filmen Ted, en film som ble svært populær da den først kom ut. Spilleautomaten gjengir dette temaet bra, og du blir møtt av en fyllesyk Ted som ligger foran hjulene. På selve hjulene dukker det opp både øl, damer og en hasjpipe. Bakgrunnen er hentet rett ut fra filmen, og forestiller kjelleren som Ted bor i. Bakgrunnsmusikken er også hentet rett fra filmen, og når Ted snakker kjenner vi stemmen igjen. Symboler og bonusspill er også relevante for filmen. Alt i alt er temaet spennende nok til å lokke spillere inn, og leverer absolutt det spilltittelen lover.

Bonusfunksjoner

Spilleautomaten Ted byr på en rekke spennende funksjoner som hjelper deg til å vinne gode gevinster. Hvis vi får tre av scatter-symbolet, altså «Thunder Buddies Bonus»-symbolet, begynner moroa for alvor. Når vi får disse tre symbolene, utløser det ett av fem ulike bonusspill. Først kommer vi til et stigespill, hvor vi følger instruksjonene for å komme til et av de fem spillene, og deretter følger vi instruksjonene i det spillet vi lander på for å vinne de store gevinstene. Bonusspillene er alle basert på minneverdige scener fra filmen, og vi kan vinne både gratisspinn og store pengepremier.

Fordeler

Når det kommer til fordeler med dette unike spillet, er det ganske mange å nevne. For eksempel den dynamiske og levende grafikken. Alt i spilleautomaten er som hentet fra filmen Ted, og at temaet er gjennomført så bra hever spillopplevelsen flere hakk. Stemmen til Ted og bakgrunnsmusikken er helt lik som i filmen. Spilleautomaten har fem ulike bonusfunksjoner hvor spilleren kan vinne flotte gevinster, som for eksempel gratisspinn og store pengepremier. Alle bonusfunksjonene er basert på forskjellige scener fra filmen Ted. Dette gir en fan av filmen en ekstra latter – i tillegg til sjansen til å vinne forskjellige fordeler og pengepremier.

Ulemper

Selv om filmen Ted var likt av mange, var det også en god del som ikke likte bagatelliseringen av de voksne temaene i filmen. Et av disse temaene er bruk av narkotika, og fordi spilleautomaten er tro mot filmen, så vil nok noen finne symboler som en hasjpipe utidig. At det er fem bonusspill kan også virke litt imot sin hensikt, fordi en spiller må spille en god del timer bare for å få prøvd dem alle én gang. Scatter-symbolet viser seg ikke så ofte, så det er en tålmodighetsprøve å nå bonusfunksjonene. Spillets RTP er 95,80 %, hvilket ikke er direkte dårlig, men heller ikke imponerende.

Oppsummering

Spilleautomaten Ted er basert på publikumsfavoritten med samme navn, og Blueprint Gaming har virkelig satt sin beste fot først frem her. Ted er underholdende og tro mot filmen – både på godt og vondt – og har så mye som fem ulike bonusfunksjoner! Dessverre kan dette store utvalget av funksjoner virke litt mot sin hensikt, og virkelig sette tålmodigheten på prøve for de som vil teste dem alle. Denne spilleautomaten er absolutt verdt å prøve for alle, og da spesielt de som liker godt gjennomførte spilleautomater og filmen Ted, eller som syns at bonusspill med sjanser for store gevinster høres forlokkende ut.