Monopoly Mega Movers

Monopoly Mega Movers er en spilleautomat på nett som er basert på det klassiske brettspillet Monopol. Samtidig som det beholder det særegne preget i form av velkjente symboler og ikoner, tar det steget videre og introduserer nye ikoner og funksjoner. Blant annet vil du se en gullpingvin og en T-Rex dinosaur i spillet. Monopoly Mega Movers har et glitrende og lyst design, og det er innbydende og fristende å spille. Behagelig bakgrunnsmusikk topper det hele. Spillet er tilgjengelig både på PC, nettbrett og mobil, noe som gjør at du kan spille når som helst, og hvor som helst.

Monopoly Mega Movers er utviklet av WMS og har fem hjul og 30 linjer, og du kan spille fra mellom 0,50 opptil 50 pund per spinn. Spillet har en wild-funksjon som er spredt ut i hovedspillet, og en spinnehjul-funksjon hvor du kan få tilgang til Wild Spin bonus-funksjonen – her får du opptil 12 wilds lagt til i hjulene. Du kan få opptil 100 gratisspinn og sjansen til å vinne en av fire faste jackpot-premier. Den største jackpoten gir deg hele 2000x innsatsen din! Her er det bare å brette opp ermene, ta frem monopolhatten og spille i vei – kanskje det er din tur til å få jackpot?

Mr. Monopol er kongen

Gevinstlinjene i Monopoly Mega Movers er helt i stil med det overordnede temaet. Symbolene på hjulene vil være velkjente for alle som har spilt Monopol og inkluderer tog, bil, hatt, skip, hund, katt og and. I tillegg finnes det en gullpingvin og en T-Rex dinosaur. Symbolet med høyest verdi er naturligvis Mr. Monopol, som utbetaler fem ganger din totale innsats dersom du lander på fem i kombinasjonen. Wild-symbolet kan kun treffe hjul nummer to, tre og fire, og dersom du ser en pil, vil wild-symbolet forflytte seg en posisjon i pilens retning. Du kan spille fra mellom 0,50 til 50 pund per spinn.

Nostalgisk og velkjent, vakkert og morsomt

Dette underholdende og velkjente spillet har et polert og lysende design. Selve bakgrunnen er relativt enkel, og viser en blå vegg. Det er de skinnende hjulene og flotte symbolene som tar all oppmerksomheten her. Det er høy kvalitet på grafikken, og spillet er pent og innbydende å se på. Farger som går igjen både på spinnehjulene og på andre symboler, er hovedsakelig grønt, gult, rødt og blått. Det er en behagelig og jevn bakgrunnsmusikk, og spesielle lydeffekter når wild-funksjonen og spinnehjul-funksjonen utløses. Under spillet får du virkelig følelsen av å spille ekte monopol, med all spenning og moro som det medfører. Spinn hjulet!

Spinn hjulet!

Monopoly Mega Movers kan friste med flere ulike bonusfunksjoner. Den viktigste av dem er imidlertid spinnehjul-funksjonen. Den utløses ved å lande på tre bakgrunns symboler (som ser ut som regn), på tilstøtende hjul på samme rad. Premiene som kommer fra hjulet variere, avhengig av hvor mange symboler som har aktivert funksjonen. Premien tildeles etter hvor pekeren lander, og kan blant annet være wild-spinn, gratisspinn, jackpot eller oppgraderinger (f.eks. oppgradere fra tre-på-rad-hjul, til fire-på-rad-hjul). Dersom du øker innsatsen med 25 mynter per spinn, kan du aktivere en ekstrafunksjon som kan sørge for enda flere tilfeldige wild-symboler eller ekstra gratisspinn.

Fordeler

En av de aller største fordelene med Monopoly Mega Movers er utvilsomt bonusfunksjonene. Spinnehjulene gjør at spillet blir variert og underholdende å spille, og de kan utløse store premier. Designet er av høy kvalitet, og fargene passer fint sammen. Musikken og lydeffektene gjør at det er innbydende og morsomt å spille. En annen klar fordel, er at spillet er tilpasset til alle enheter – både PC, nettbrett og mobil. Dette betyr at spillerne ikke må ha tilgang til en PC for å spille Monopoly Mega Movers, men de kan spille fra hvor som helst og når som helst.

Ulemper

Selv om bonusfunksjonene til Monopoly Mega Movers er en av hovedfordelene, kan det imidlertid også være en ulempe. Hovedmålet for alle spillere som spiller på spilleautomater, er å utløse bonusen. Dersom du ikke utløser bonusen i Monopoly Mega Movers, kan spillet bli relativt kjedelig å spille. En annen ulempe er at spillet ikke er det eneste i sin klasse – det er over ti andre lignende monopolspill på markedet som spillere kan velge mellom. Dermed er det ikke et spesielt unikt spill når det kommer til tema, og det gjør at det må skille seg enda sterkere ut for å være et åpenbart valg for spillere.

Spill på mobiltelefonen og vinn stort!

Monopoly Mega Movers er en spilleautomat med et flott design og spennende og varierte bonusfunksjoner. Her kan du få både wild-funksjoner og gratisspinn. Men muligheten for å vinne 2000x innsats er imidlertid en av hovedfaktorene som gjør dette spillet så populært. Her kan du virkelig skyte gullfuglen! Monopoly Mega Movers er et spill som passer for de fleste – men spesielt for de som elsker det tradisjonelle monopolspillet. De velkjente ikonene og det overordnede designet gjør at du virkelig føler du spiller monopol på ekte. Så ta tak i PC’en, nettbrettet eller mobiltelefonen, og spill Monopoly Mega Movers i dag!