Moby Dick – bli med på en innbringende sjøreise

Moby Dick er en kjent amerikansk roman som første gang ble utgitt i 1851. Fortellingen handler om et spennende sjøeventyr der hovedpersonene er på jakt etter den hvite kaskelotthvalen Moby Dick. Kapteinen på båten, Ahab, har bare ett bein. Det andre var det en hval som tok på en av hans tidligere reiser. Han ønsker hevn, og oppsøker derfor hvalen. Nå kan vi spille oss gjennom dette spennende sjøeventyret på spilleautomaten med samme navn som romanen, nemlig Moby Dick. Dette er et spill som kommer fra spillprodusenten Microgaming. Denne utvikleren har gjort en god jobb, både når det gjelder handling, grafikk og funksjoner.

Moby Dick er et spill med fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer. På samme måte som fortellingen om Moby Dick er levende og rik på handlinger, er også spilleautomaten rik på det meste. Vi blir med på en spennende sjøreise der hovedfokuset er å lete etter kaskelotthvalen som blir kalt Moby Dick. Underveis i spillet møter vi på ulike utfordringer som vi må overvinne, og klarer vi dette blir vi belønnet med gode gevinster. De ulike symbolene som spinnes frem på spillets hjul er ulikt utstyr som er nødvendig på et hvalfangstskip. Du finner både redskaper og mat.

Gevinstlinjer og innskudd

Moby Dick er et av de mest leste verkene, og boken ble så populær at den er også har blitt filmatisert ved flere ulike anledninger. På lik linje som forfatteren selv, Herman Melville, farget fortellingen med ulike hendelser fra havet, har også de forskjellige filmene blitt farget av hva filmskaperne har lagt vekt på, ut fra deres synspunkt på boken. Hovedhandlingen på spilleautomaten Moby Dick er lagt til selve jakten etter hvalen, og for å være med på denne spennende jakten må vi gjøre et innskudd på spillet. Myntinnsatsen er én mynt på hver av de 25 gevinstlinjene, og myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 til 2.

Tema og design

Romanen Moby Dick ble gitt ut i 1851, og det er den avdøde forfatteren Herman Melville som står bak mesterverket. Romanen bygger på en sann historie, kombinert med forfatterens egne opplevelser fra havet. Hovedhandlingen i boken, og på spilleautomaten om Moby Dick, er hevnjakten på hvalen som spiste foten til kapteinen. Dette blir etter hvert en spennende og intens jakt. Grafikken i spillet er godt illustrert med flotte farger og fine detaljer. Vi er tilbake på havet, og opplever historien om Moby Dick. Spillet begynner med en kort animasjonsfilm der boken slutter, med Moby Dick som spiser skipet og mannskapet.

Bonusfunksjoner

De ulike animasjonene i spillet er godt tilpasset spillets tema, på lik linje som spillets spennende funksjoner. Skipets ror er wild-symbolet i spillet, og fungerer også som en joker. Dette symbolet vil med andre ord erstatte andre symboler, og dermed bidra til å lage vinnende kombinasjoner av symboler. Munnen til Moby Dick er scatter-symbolet, og når den gaper over spillets hjul får du gratisspinn. Det er mulig å få opptil 20 gratisspinn. Dersom du får tre eller flere scatter-symboler vil du aktivere funksjonen «Win Freeying», hvor du kan vinne mange flotte gevinster. Det er også en gambling-funksjon i spillet, hvor du kan satse gevinstene dine.

Fordeler

Romanen Moby Dick ble tatt imot med litt blandet kritikk, og det tok mange år før den ble et kjent og ettertraktet verk. Det er spennende å kunne spille seg gjennom denne underholdende historien på automaten Moby Dick. Grafikken satt sammen med de ulike animasjonene er så godt laget til at vi føler at vi er på havet, og kjenner kraften av den tunge hvalen under skipet. Moby Dick byr på et par gode funksjoner som gjør at opplevelsen blir enda mer spennende. Det ligger også til rette for mange greie gevinster på denne spilleautomaten, som blant annet er sjenerøs med gratisspinn.

Ulemper

Moby Dick bygger på en sann, men tragisk, historie. Et helt mannskap mister livet på grunn av den intense jakten etter hvalen. Dette kan nok være et litt trist tema på en spilleautomat. Det er også litt lurt å prøve spillet i gratisversjon før du begynner å spille for ekte penger. På den måten blir du kjent med spillets ulike funksjoner, og kan være litt mer forberedt på hvalens angrep i spillet. I fortellingen tar det litt tid før hvalen viser seg, og det kan derfor også ta litt tid før de store gevinstene i spillet spinnes inn.

Oppsummering

Romanen Moby Dick har de fleste hørt om, og mange har også sett de noen av de ulike filmene som er laget om denne velkjente romanen. Nå kan vi spille oss gjennom historien på spilleautomaten med samme navn, nemlig Moby Dick. Det er Microgaming som står bak dette spennende spillet. Grafikken og handlingen i spillet er like fargerik og underholdende som i boken. Animasjonene som er i spillet lager en levende effekt av å være på havet. Det er fullt mulig å prøve spillet i gratisversjon, og last det gjerne ned til din mobil eller nettbrett slik at du kan underholdes av hvalen når det måtte passe deg.