Menneskets beste venn svikter ikke på Wonder Hounds

Det sies at hunden er menneskets beste venn, og det er nok mye sannhet i det. Den er stort sett alltid glad når den ser deg, den bokstavelig talt hopper av glede og den ønsker å leke med deg. Hunder gir oss sin totale udelte oppmerksomhet. På spilleautomaten Wonder Hounds møter vi tre sjarmerende hunder som gjør sitt beste for at vi skal vinne gode gevinster i spillet. De har til og med litt av hundeutstyret sitt som vinnende symboler på spillets hjul. Her kan du spinne inn gevinster som du kan ha veldig stor glede av.

Wonder Hounds er et spill fra spillprodusenten NextGen Gaming, og spillet inneholder fem hjul over tre rader, samt 25 gevinstlinjer. Design og grafikk er morsom og underholdende laget, med de tre søte hundene Ace, Winchester og Jince i hovedrollen. Det er en behagelig stemning i spillet, og det meste ligger til rette for å spinne inn noen gode gevinster. Spillet inneholder noen gode bonusfunksjoner, som er til god hjelp for å øke vinnermulighetene dine. Det er både wild-symbol og scatter-symbol i spillet, og det kan spinnes frem noen gode gratisspinn underveis, som gir muligheter til flere gevinster.

Gevinstlinjer og innskudd

Mennesket og hunden har vært venner ganske lenge, i mange tusen år faktisk. Hvorfor vi ble så gode venner er litt usikkert, men det er et vennskap som tåler de fleste utfordringer. Dette ønsker de tre hundene Ace, Winchester og Jince å vise oss på spilleautomaten Wonder Hounds; at de setter pris på vårt gode vennskap. Ikke bare bærer hundene på verdier i spillet, men de har også en overraskelse på lur til deg som bonusfunksjon. For å finne ut hvilken overraskelse dette er, må vi gjøre en innsats i spillet. Myntverdi er fra 0,01 opptil 10.

Tema og design

Vi skal ut på landsbygda når vi begynner å spille på Wonder Hounds, og det er tydelig litt høst i luften siden bladene fra trærne blåser mykt over bakken og skogen er farget i ulike gylne farger. Grafikken i spillet er fint laget til, med en trivelig atmosfære ute på bygda. Animasjonene på spillets hjul er et artig innslag. Hundene smiler fra øre til øre, og bjeffer lykkelig hver gang du vinner i spillet. Musikken som er satt til spillet, gjør oss i godt humør. Det er glade og lystige toner som strømmer mot oss, satt sammen med lykkelige bjeff fra hundene.

Bonusfunksjoner

Wonder Hounds har et ryddig og oversiktlig design, som gjør at det er enkelt å følge med i spillet. Hvert av de ulike symbolene som spinnes frem på spillets hjul inneholder forskjellige verdier som vi vinner om vi får tre eller flere like under en spilleomgang. Det er et eget wild-symbol i spillet, som minner om en premiesløyfe. Denne funger som joker i spillet, men også som et betalende symbol. En av hundene kan også tilfeldig bli til et wild-symbol mens vi spiller. Scatter-symbolet er en liten hundepote, og den kan gi oss opptil 15 gratisspinn. Voff-voff!

Fordeler

Wonder Hounds er et behagelig spill å spille, og det er en god og lystig stemning i hele spillet, noe som gjør at vi rett og slett blir i godt humør mens vi spiller. Grafikken er flott laget til med tegneseriefigurer, myke linjer og gode detaljer. Fargene skaper en herlig høststemning, det er nesten som om vi kjenner den friske og klare høstluften. Wonder Hounds inneholder også et par gode funksjoner som hjelper oss på vei til å øke gevinststørrelsen. Det er både wild-symbol som hjelper til med å lage vinnende kombinasjoner i spillet, og scatter-symbol som deler ut gratisspinn.

Ulemper

Det er vanskelig å ikke like Wonder Hounds, men det er kanskje ikke et spill som passer for alle. For noen kan dette spillet bli litt kjedelig i lengden. Det kunne ha vært et artig bonusspill på denne spilleautomaten. Spillet har heller ikke noen multiplikator. Det kan også ta litt tid før gevinstene i spillet spinnes inn, men når de først gjør det kan vi også logre litt lykkelig med halen. Det er viktig å ikke spille for mer enn du har råd til å tape i spillet. Vi skal spille for å ha det gøy, og gode gevinster er et pluss.

Oppsummering

Wonder Hounds er en artig spilleautomat som handler om tre livlige og lykkelige hunder. Disse tre ønsker å gjøre sitt beste for at du skal kunne vinne noen gode gevinster i spillet, og kan derfor også bli til et tilfeldig wild-symbol, selv om det allerede er en premiesløyfe som også fungerer som wild-symbol. Med andre ord, Wonder Hounds er et spill med et par gode funksjoner som hjelper deg på vei til å øke vinnermulighetene. Grafikken er morsomt laget til, med et humoristisk preg. Det er fullt mulig å prøve spillet i gratisversjon. Wonder Hounds passer også godt på både mobil og nettbrett.