Eye of the Amulet

Bli med to eventyrere på skattejakt i den egyptiske ørkenen – aldri før har en sandstorm vært så oppløftende! Spilleautomaten er fra iSoftBet, en av de beste på markedet når det kommer til videoautomater. Automaten har et standard 5×4-oppsett med 40 gevinstlinjer. Spillets hjul ligger midt i ørkenen blant pyramider, arkeologiske skatter og palmer. I bakgrunnen sees en skattkiste, og det er nettopp skatter vi leter etter på denne ekspedisjonen. Vi leter egentlig etter alt som har verdi, og vi skal ikke lenger enn til hjulene der det kryr av verdifulle symboler, fra smykker og edelstener, til sfinksen selv.

I denne automaten er sandstormer en positiv naturkraft. Sand Storm-funksjonen, der wild-symboler tiltrekker flere wild-symboler, og scatter-symboler gir gratisspinn. Øye-amuletten bringer deg til bonushjulet der du får flere wild-symbol, flere gratisspinn og fem multiplikatorer. Helt opptil 100 gratisspinn kan du få med denne funksjonen! Hvert symbol har en verdi, hvorav den kvinnelige eventyreren er verdt opptil 250 mynter, mens den mannlige er verdt opptil 125. Automaten har enkle funksjoner med et enkelt panel bestående av didaktiske knapper slik at du ikke kan gjøre noe feil. Her er spinn-knappen og autospinn-knappen, samt knapper for justering av innsatsen din.

Gevinstlinjer og innskudd

Det er 40 gevinstlinjer på denne automaten. Disse er faste, så du kan ikke velge hvor mange du vil satse på. Du trenger kun å konsentrere deg om totalinnsatsen. Du kan justere verdien på hver av myntene du satser, fra 0,01 til 1. Dette betyr at du kan spille for så lite som 0,20 euro per spinn til hele 20 euro per spinn, alt etter hvor mye verdi hver mynt har. Automaten passer derfor for både små- og storspillere, og du kan uten problemer spille for et beløp du selv er komfortabel med. Automaten har en god RTP på 96,51 %.

Tema og design

Temaet minner litt om Indiana Jones, og går vel mer eller mindre ut på det samme; å finne skatter i ørkenen. Settingen i denne automaten er den egyptiske ørkenen rundt pyramidene som finnes her. Vi blir med en kvinnelig og en mannlig eventyrer på ekspedisjon, som uten forvarsel havner midt i en svært fordelaktig sandstorm. Sandstormen er nemlig en bonusfunksjon i spillet, og kan gi deg noen gode utbetalinger. Ellers ser vi både øye-amuletten og sfinksen spinne forbi. Designet og grafikken er spektakulær. Lydsporet iSoftBet har brukt er også svært bra, og ikke forstyrrende selv om du spiller en stund.

Bonusfunksjoner

Det er tre bonusfunksjoner i Eye of the Amulet: Wild-symboler, gratisspinn og en sandstorm. Skarabéen er wild-symbolet og erstatter alle andre symboler bortsett fra øye-amuletten, som er scatter-symbolet. Amuletten har to bonuser i seg: Gratisspinn og en svært fordelaktig sandstorm. Under sandstormen kommer både wild-symboler, gratisspinn og multiplikatorer opp i dagen. Her kommer også et lykkehjul inn i bildet. Lykkehjulet gir deg flere wild-symboler, multiplikatorer på 2 x, og opptil 100 gratisspinn. Det er lagt opp til noen gode gevinster i denne automaten, og tilbakebetalingsprosenten er over middels bra. Det betyr at det er gode vinnersjanser med denne automaten.

Fordeler

Den visuelle biten er definitivt et stort pluss på denne automaten – grafikken og designet er nemlig enestående. Temaet er ikke spesielt originalt, mange har brukt det før, men iBetSoft vet å legge sin signatur på verket. I motsetning til veldig mange automater der ute, så har utvikleren lagt til et behagelig lydspor. Selv om du spiller lenge ved denne automaten, så blir du ikke sliten av musikken. Andre fordeler ved spillet er bonusfunksjonene, som kan gi ganske store utbetalinger. Her må nok sandstorm-funksjonen understrekes for sine utmerkede og gevinstgivende funksjoner. Et stort pluss for over middels bra tilbakebetalingsprosent.

Ulemper

Når du velger en spilleautomat så må du ta automaten for det den er. Slik er det også med Eye of the Amulet. Er du ute etter mye action og funksjoner som gir bakoversveis, så har du definitivt valgt feil automat. Det er heller ingen jackpot på denne automaten, men likevel gode utbetalinger å hente. Hvordan en spilleautomat oppleves, er veldig relativt og avhenger av hver enkelte spillers preferanser. Analyser hva du er ute etter, så går søket enklere. På de fleste casinoer kan du, i tillegg til tittel, søke etter sjanger og funksjoner, og noen gir også oversikt over jackpoter og mulige utbetalinger.

Oppsummering

Eye of the Amulet er nok en god videoautomat fra den markedsledende spillutvikleren iSoftBet. Temaet er den egyptiske ørkenen og dens skjulte skatter, der du blir med to eventyrere på ekspedisjon, og der en sandstorm kan bringe deg lykke på ferden. Automaten har gode bonusfunksjoner med wild-symboler, gratisspinn, lykkehjul og multiplikatorer. Designet og grafikken er utmerket, og med et lydspor som passer godt til temaet uten å bli slitsomt. Det er stort sprang på innsatsen, så automaten passer enhver lommebok. Når var du på ørkenekspedisjon sist? Kanskje det er på tide med en ny tur? Bli med på moroa!