Elephant King – en eksotisk spillopplevelse

Før vi skal si noe som helst om Elephant King, er det verdt å ta et skritt tilbake og bare beundre det overordnede designet på denne eksotiske spilleautomaten. Har du noen gang ønsket å ta turen til den afrikanske savannen for å se majestetiske dyr og vakker natur? Da er Elephant King noe for deg, med sine vakre dyr og ville lyder. Vi er vant med spilleautomater som har løver om hovedtema. For løven er vel tross alt kongen av savannen i Afrika? Denne gangen er det feil. I Elephant King er det verdens største landdyr som regjerer.

Det er mye å si om IGTs nye spilleautomat Elephant King. Den har fem hjul, tre rader og 40 gevinstlinjer – og den handler om elefanter! Her finner du standardsymboler, i tillegg til wild- og scatter-symboler. Automaten har imidlertid en egen vri – nemlig IGTs eget bonussystem: Prize Disk. Denne unike funksjonen gjør spillet svært interessant, og kan sørge for at spillerne får store gevinster. Spillet passer ypperlig til å spille på mobiltelefon, noe som gjør det enkelt og fleksibelt for spillere som ikke alltid ønsker å spille fra PC. Elephant King er vakkert, spennende og unikt, og et populært valg blant mange spillere.

Gevinstlinjer og innskudd

På de 40 gevinstlinjene dukker det opp symboler som understreker det overordnede afrikanske temaet. De mest verdifulle symbolene omfatter dyr som holder til på savannen. Dette er både gaseller, sebraer og neshorn, og de sørger for en betydelig «wow-faktor». Den praktfulle elefantkongen symboliserer selvsagt den høyeste verdien, og vises også som et sekundært bonussymbol på hjulene én, tre og fem. Det finnes også klassiske symboler vi kjenner igjen fra kortstokken, som hjerter, kløver, spar og ruter. Disse symbolene er de minst verdifulle. Elephant King har en relativt generøs RTP (utbetalingsprosent) på 96,02 %. Du kan satse alt fra 75 til 7500 mynter per spinn.

Spillets grafikk og tema

Den ville savannen utfolder seg i bakgrunnen på denne spilleautomaten. Du legger umiddelbart merke til elefantkongens majestetiske tilstedeværelse, som bader i savannens soloppgang. Hjulene er dekket av gull, og logoen til spillet vises stolt frem over hjulsettet. Hjulene spinner i et behagelig tempo, og er ledsaget av lyden av afrikanske trommer og ville dyr. De lave gevinstlinjene gir en liten, munter tone, mens de høyere verdiene blir møtt med lyder fra de respektive dyrene. Spesielt høres elefantkongen godt når han blåser triumferende i snabelen ved større gevinster. Designet og lydene til Elephant King er autentiske og spennende, og gjør det ekstra morsomt å spille.

Bonusfunksjoner

Den absolutt viktigste og mest spennende bonusfunksjonen er Prize Disk-funksjonen. Når du spinner for første gang på Elephant King, vil du legge merke til en ekstra «rad» på toppen av hjulene, med forskjellige tall og symboler for gratisspinn. Du vil også legge merke til at disse symbolene forflytter seg et hjul til venstre for hvert spinn. Prize Disk-funksjonen aktiveres når minst et av scatter-symbolene lander på hjul én, tre eller fem. Du kan få maksimum 30 gratisspinn, og du mottar gevinsten som vises over hjulet som elefantkongen lander på. Med andre ord: Når du får et scatter-symbol med elefantkongen på, er du garantert en gevinst!

Fordeler

Spilleautomaten Elephant King har flere fordeler. Først om fremst er det fullt mulig å spille spillet på mobiltelefon. Dette gjør at du enkelt kan spille hvor som helst, og når som helst, uten å trenge å ha tilgang på en PC. IGTs egen bonusfunksjon Prize Disk er en annen klar fordel. Funksjonen kan sørge for store gevinster for spillerne, og gjør spillet generelt mer interessant og spennende å spille. Takket være Prize Disk er spillerne garantert gevinst dersom de får et scatter-symbol med elefantkongen på. En annen fordel med bonusfunksjonene til Elephant King, er at gratisspinn kan utløse opptil 30 nye gratisspinn, med 2x-multiplikatorer.

Ulemper

Elephant King kan for noen se litt gammeldags og tradisjonell ut, og den stiller seg i rekken av utallige spilleautomater med afrikansk tema. Likevel vil vi nevne at den skiller seg ut ved å ha elefanter som hovedtema, og ikke rovdyr som er mest vanlig. Spilleautomaten har også relativt høy volatilitet som spillerne bør være klar over. Dette betyr at du ikke nødvendigvis får gevinst så ofte, men når du først vinner, så kan du vinne stort. Årsaken til dette er ekstraverdien som kommer fra Prize Disk, og det gjør at spillerne kan spille over lengre tid uten å ha fått glede av denne funksjonen.

Oppsummering

Elephant King er en vakker og eksotisk spilleautomat. Under spillet får du følelsen av å være på de afrikanske savannene, hvor verdens største landdyr er kongen. Flotte, ville dyr og spennende dyrelyder sørger for at spillopplevelsen blir alt annet enn kjedelig. Bonusfunksjonen Prize Disk gjør også at spillet skiller seg ut fra andre lignende spilleautomater. Spill fra mobilen, og få gratisspinn som trigger nye gratisspinn. Elephant King passer utmerket for spillere som setter pris på det visuelle i spillopplevelsen, og ønsker å forsvinne inn i det afrikanske landskapet, samtidig som de kan bryne seg på unike bonusfunksjoner og gode vinnermuligheter.